Patience is bitter but …

Na vier maanden wachten was het dan eindelijk zo ver. De Kafka toestanden die ons al die maanden parten speelden, konden we vandaag met één pennenstreek wissen. Alles komt immers goed … vroeg of laat.
Het heeft niet alleen ons maar zeer zeker onze klanten heel wat geduld en vertrouwen gevergd om week na week te wachten op een ruimer kaasaanbod van Karditsel.

Vierenvijftig biologische melkgeiten uit Nederland vervoegden vandaag de geitenkudde die Karditsel voorziet van bovenste beste kaasmelk. Wat een opluchting!
Al is het afwachten hoe snel de geiten zich aanpassen en op hun normale melkproductie komen. Hoe dan ook, er komt meer melk en meer kaas. De vraag naar Karditsel kaas is groot. We kunnen elke extra liter melk goed gebruiken.
Ons Florette maakte alvast deze week haar opwachting.
Nu nog eerst de grote vraag naar de Florence zusjes, Aurélie, Désiree en Kamiel bijbenen én dan kunnen we eindelijk de productie herstarten van ons Paulette.

Een gezegde stelt:’Het paard is het belangrijkste deel van de ruiter’.
Bij ons begint en eindigt alles bij de geiten.

Een Reactie op “Patience is bitter but …

  1. Pingback: Now we’re cooking | Bits and Bites·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.