Na vier maanden wachten was het dan eindelijk zo ver. De Kafka toestanden die ons al die maanden parten speelden, konden we vandaag met één pennenstreek wissen. Alles komt immers goed … vroeg of laat.
Het heeft niet alleen ons maar zeer zeker onze klanten heel wat geduld en vertrouwen gevergd om week na week te wachten op een ruimer kaasaanbod van Karditsel.
Vierenvijftig biologische melkgeiten uit Nederland vervoegden vandaag de geitenkudde die Karditsel voorziet van bovenste beste kaasmelk. Wat een opluchting!
Al is het afwachten hoe snel de geiten zich aanpassen en op hun normale melkproductie komen. Hoe dan ook, er komt meer melk en meer kaas. De vraag naar Karditsel kaas is groot. We kunnen elke extra liter melk goed gebruiken.
Ons Florette maakte alvast deze week haar opwachting.
Nu nog eerst de grote vraag naar de Florence zusjes, Aurélie, Désiree en Kamiel bijbenen én dan kunnen we eindelijk de productie herstarten van ons Paulette.
Een gezegde stelt:’Het paard is het belangrijkste deel van de ruiter’.
Bij ons begint en eindigt alles bij de geiten.
Pingback: Now we’re cooking | Bits and Bites·