Het wordt anders

Beste lezers,

Ook al heb ik niets met al dat eindejaarsgedoe, na 2011 en 2014 is het wat mij betreft tijd geworden voor een derde (nieuwjaars)brief. Ditmaal geen Javascript versie meer want mijn digitale ambities zijn ondertussen tot nul herleidt. De kaaswereld waarin ik me sedert eind 2014 met volle overgave en passie stortte is hoe kan het ook anders een analoog verhaal. Het zijn dan ook de bites die tellen …
In maart 2021 begint mijn zevende jaar Karditsel. Normaal gesproken wordt dat mijn laatste. Mijn leven is ongewild altijd al ingedeeld geweest in blokken of veelvouden van zeven. Er is dus geen ontkomen aan 😉
Natuurlijk zal ik Karditsel blijven ondersteunen. Wie laat immers zijn (ziels)kind moederziel alleen achter …
2021 wordt voor mij dus een overgangsjaar. Hopelijk eentje met weinig negatieve verrassingen. Met de eindmeet in zicht is het heus niet het ogenblik om door een of andere reden uit de bocht te gaan.
Na de Corona perikelen die ons leven in 2020 danig hebben overhoop gezet, wordt het afwachten wat 2021 ons te bieden heeft. Back to normal? Ik denk het niet. Meer dan ooit is het ‘nu’ echt tijd om duurzaam plannen te smeden voor de toekomst, nieuwe ideeën te laten borrelen en die last but not least tot uitvoering te brengen. Never waste a good crisis!.
Al loopt het rekbereik van mijn daadkracht op haar eind zoals een legkip haar levenspotentieel eieren heeft gelegd, kan ik nog steeds met veel enthousiasme en inspiratie jonge kippen leren gezonde eieren te leggen.
Ik wens dan ook mijn 2011 wensen te herhalen:
‘Een jaar van weinig gelul of gedoe, en veel oprechte verbondenheid. Een jaar van weinig naast de schoenen lopen en waarin hoop en verwachting zich als frêle vruchtlichamen openbaren en onze dagen terug vol diversiteit en schoonheid laten kleuren.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.