Rimpels getuigen van doorleefde jaren waarin veel ervaring en kennis werd vergaard. Onze Tijd lijdt onder het kortetermijndenken. Als je een echte kaas(maker) bent, ligt dat gelukkig anders.
Als de rimpels op Karditsel kaas konden spreken, dan zouden ze getuigen van het verhaal onder hun korst. Een uniek en waardeNvol verhaal dat geproefd wordt bij elke beet. Het smaakvol resultaat van het eigenzinnig DNA dat Karditsel geitenkaas kenmerkt.
Ons verhaal werd ook opgemerkt door TERROIR.be. Een waardevol initiatief van culinair topfotograaf Tony Le Duc.
Terroir.be heeft de ambitie om de beeldende ‘gouden gids’ van de culinaire ambachten in België te worden.
Culinair fotograaf Tony Le Duc heeft zijn fotografisch vermogen ingeschakeld en lanceerde zijn idee om culinaire ambachtsmensen in beeld te brengen. Een portret alleen volstaat niet om het verhaal achter hun product te vertellen. Een reeks beelden vertelt des te meer hoeveel handenarbeid en kennis achter elk ambachtelijk product schuil gaat.
Het Karditsel verhaal op TERROIR.be vind je als Gastronomische geitenkaas … tijd brengt smaak