Als rimpels konden spreken


Rimpels getuigen van doorleefde jaren waarin veel ervaring en kennis werd vergaard. Onze Tijd lijdt onder het kortetermijndenken. Als je een echte kaas(maker) bent, ligt dat gelukkig anders.
Als de rimpels op Karditsel kaas konden spreken, dan zouden ze getuigen van het verhaal onder hun korst. Een uniek en waardeNvol verhaal dat geproefd wordt bij elke beet. Het smaakvol resultaat van het eigenzinnig DNA dat Karditsel geitenkaas kenmerkt.

Ons verhaal werd ook opgemerkt door TERROIR.be. Een waardevol initiatief van culinair topfotograaf Tony Le Duc.

Tony Le Duc

Terroir.be heeft de ambitie om de beeldende ‘gouden gids’ van de culinaire ambachten in België te worden.
Culinair fotograaf Tony Le Duc heeft zijn fotografisch vermogen ingeschakeld en lanceerde zijn idee om culinaire ambachtsmensen in beeld te brengen. Een portret alleen volstaat niet om het verhaal achter hun product te vertellen. Een reeks beelden vertelt des te meer hoeveel handenarbeid en kennis achter elk ambachtelijk product schuil gaat.

Het Karditsel verhaal op TERROIR.be vind je als Gastronomische geitenkaas … tijd brengt smaak

Gastronomische geitenkaas … tijd brengt smaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.