Een afsluitertje

De laatste loodjes van een vruchtbaar kaasjaar worden gelegd. Vrijdag vertrekt de laatste bestelling en kunnen we de inventaris maken voor de boekhouding. Zaterdag stremmen we dan de laatste melk van 2016 waarna die wrongel op zondag 1 januari uitgeschept wordt voor de eerste lading kaas van 2017. Dan zijn we vertrokken voor een derde jaar Karditsel.
Een jaar van grote veranderingen en ook wel ‘het’ jaar van de waarheid …

real-cheese-tshirt

Het t-shirt van de kaasmakers van de coöperatieve kaasmakerij Het Hinkelspel

Karditsel heeft zich na haar eerste (hype) jaar 2015 als kaasmakerij ook in 2016 absoluut kunnen bevestigen. Dat hebben we te danken aan héél veel afnemers en overtuigde consumenten. Overtuigd van onze (h)eerlijke kwaliteit en ons authentiek en waarde(n)vol verhaal. Je kan zeven op zeven wroeten, maar als er amper mensen je producten verkiezen, ben je ver van de vroege patatten.
Wij zijn dan ook meer dan dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit. Dat maakte een zwaar jaar een heel stuk lichter om dragen.

Belgische rauwmelkse hoevekaas

Rauwmelkse, handgemaakte hoevekaas krijgt vandaag heel wat aandacht. Het beantwoordt aan de onmiskenbare behoefte van de hedendaagse consument naar voedingsproducten die voldoen aan het LATTE concept: Local, Authentic, Traceability, Trustworthy, Ethical.
Of kortweg eerlijk, onbewerkt voedsel made by people, not companies.

8 Reacties op “Een afsluitertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s