De Kunst van Kaas

Op 21 oktober wordt het kaasboek “De Kunst van Kaas” voorgesteld.
Ann Keymeulen, de auteur, heeft maandenlang Belgische artisanale kaasmakerijen bezocht om hun productieproces bij te wonen en een gesprek ten gronde te voeren met de kaasmakers.
Ann kwam enkele keren langs bij Karditsel om van gedachten te wisselen.
Twee kazen van Karditsel zijn in het boek opgenomen, namelijk ons Florence en Corneel.
De werkversie van het stuk over Karditsel hebben we vooraf kunnen lezen. We zijn dan ook heel benieuwd naar de begeleidende foto’s van Jan Crab.
Het werd hoogtijd dat het Belgische kaaslandschap eens door een artisanale bril werd bekeken en het echte kaasambacht eindelijk de aandacht krijgt die het verdient. De grote bulkjongens zorgen wel voor zichzelf.
Het boek werd uitgegeven door het Davidsfonds, een vaste waarde in het boekenlandschap.
Het boek kost net geen dertig euro. Een aanrader voor elke kaasliefhebber en foodie.

Cover boek Belgische kazen

Een Reactie op “De Kunst van Kaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s