Kelders vol kaas

Vandaag was het weer zover. Open kelderdag bij Elsen kaasambacht in Leuven. De negentiende jaargang voor een kaaswinkel die al drieëndertig jaar Leuven en omstreken het summum levert aan volsmakelijke, afgerijpte kaasfenomenen en daar als team met passie en deskundigheid dag in dag uit weet over te vertellen.
Rijpingskelders bij Elsen kaasambacht in Leuven
Ik vind het de max dat jaar na jaar een massa consumenten op een zondag tussen tien uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds in alle gretigheid afdalen naar de rijpingskelders om daar in drie groepen van tien ruim een half uur lang ingewijd te worden in de eigenheden van een waaier aan kazen.
Ik heb het genoegen gehad twee jaar in dit team en die biotoop te mogen vertoeven. Het heeft me op de juiste sporen gezet om van kaasmakerij Karditsel te maken wat het vandaag is.
Met heel het Karditsel assortiment in de kaastoog is Elsen kaasambacht voor Karditsel een top ambassadeur.
Meer dan voldoende reden om vandaag na het productiewerk eens binnen te wippen en die geweldige kaassfeer op te snuiven.
Dankbaar … en trots.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s