Met voortschrijdend inzicht

De zomerzon draait haar rondjes en wij volgen gedwee haar gangetje. Het is hoogzomer en alles loopt een versnelling trager. Ook op Karditsel zitten we al enkele weken ongewild in een half zomerreces. Al is dat voor de portemonnee niet zo leuk, minder drukte komt wel gelegen. De voorbije maanden waren zo hectisch dat het ook wel tijd werd om wat te kunnen recupereren, te reflecteren en vooruit te kijken.
Van waar komen we, waar staan we en waar willen we naartoe? Zeer belangrijke vragen. De antwoorden vind je ’t makkkelijkst als je van de situatie iets afstand kunt nemen. Niet evident voor een bedrijf in opstartfaze …
Nog twee à drie weken zomeren en dan begint de grote uitdaging: de volledige plas melk van de geitenboerderij verkazen en … verkopen. Gelukkig beschikken we dan over ruim vijftig percent meer werkruimte. Ook de meegroeiende klanten?

Reflecteren en vooruit kijken …

If you don’t have time to do it right, when will you have time to do it over?

Passie en Plezier

You can be perfect or you can make art.

Al liep niet alles op wieltjes of zo snel als we hadden gehoopt, sluimeren hier en daar zorgen voor morgen, neemt dra de werkdruk exponentieel toe, de Wil en het Vertrouwen eroderen niet.
De weg kronkelt en al zegt de volksmond ‘niemand verdwaalt op een rechte weg‘, met voortschrijdend inzicht houden we onze bestemming op het netvlies gebrand.
Vision and Trust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.