Iedereen content

Al zit Sinterklaas moe maar voldaan al een week terug in Spanje te bekomen van zijn jaarlijkse geschenkenronde, toch kreeg Karditsel gisteren vanuit een heel andere hoek een hartverwarmend geschenkenpakket. Op onze uitnodiging verscheen zondagnamiddag een groep potentiële, particuliere investeerders met een warm hart voor duurzame landbouw. Mensen die door hun financieel engagement uitdrukking wilden geven van hun betrokkenheid met ons landbouw- en verwerkingsproject.
Na een rondleiding in de geitenstal en de kaasmakerij-in-wording werden ze vergast op een aantal kaashapjes die Magda thuis hadden bereid op basis van een aantal geitenkazen die deel zullen uitmaken van onze toekomstige Karditsel familie.
Een aantal aktes voor een WinWin lening werden ter plekke ondertekend, andere moeten we nog via de site van het Participatiefonds uitdraaien.
Maar als we goed kunnen tellen, hebben we gisteren het volledig bedrag van het door ons gezocht kapitaal bij elkaar gekregen. Geloof me, het doet enorm veel deugd op zoveel sympathie en vertrouwen te kunnen rekenen.
Die mededeling viel niet enkel bij de geiten in goede aarde maar ook bij de nieuwe stalbewoners, aka drie jonge biggetjes, die ons knorrend lieten verstaan met veel appetijt uit te kijken naar de voedzame Karditsel kaaswei. Iedereen content … van een win-win gesproken 😉
De varkentjes verheugen zich al
Ondertussen liggen de bouwwerkzaamheden tot begin januari stil. Maar niet getreurd, begin februari rollen we het kaasmateriaal binnen en na een grondige schoonmaakbeurt starten we met veel goesting het proefdraaien op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.