Het gaat vooruit

Gewoon rustig blijven
Sommige zaken evolueren traag, andere zie je op enkele dagen tijd wezenlijk veranderen. Maandag 24 november werd begonnen met het optrekken van de geïsoleerde prefabstructuur van onze nieuwe kaasmakerij en vrijdag stonden alle wanden en plafonds reeds gemonteerd. Weliswaar zonder afwerking, maar toch geeft het een apart gevoel als je na al die maanden voorbereiding doorheen de verschillende kaasvertrekken loopt waar we de eerstvolgende jaren met veel goesting en ambitie gaan karditselen. Het project wordt met de dag concreter. Dat mag ook, het wachten heeft lang genoeg geduurd.
Ondertussen blijven we onder primitieve omstandigheden kaastesten uitvoeren. De resultaten zijn alvast veelbelovend.
Nadenken over onze huisstijl en de productnamen van onze Karditselfamilie hoort er natuurlijk ook bij. Die creatieve momenten zou ik voor geen geld ter wereld willen missen. Het is één van de grote voordelen als je van scratch terug een concept mag neerzetten, terwijl je kan bogen op jaren ervaring. Hoe maak je een verbeterde versie van wat ooit is geweest en wat tot de dag van vandaag bij menige kaasliefhebber nagalmt?
Wat het allemaal wordt, verneem je misschien de volgende keer. Wie weet …

3 Reacties op “Het gaat vooruit

  • Hé kameraad,
   Dit is de eerste faze. Als we twee jaar verder staan, is er een uitbreidngsfaze voorzien die samenvalt met de voorziene toename van de geitenpopulatie. We gaan het dus niet doen zoals wij dat thuis geleerd hebben. We kopen nu niks op de groei … eerst veel boterhammen eten 😉

   Like

 1. Wijze woorden van een vriend die samen met zijn vrouwtje een eerlijk en topproduct zal maken. Zulke mensen, die met zo veel liefde kaas maken, zouden er meer moeten zijn.
  Groetjes

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.