Assez typés, mais peu corsés

Wie is nieuwsgierig?

Niet alleen geiten zijn nieuwsgierige wezens …

Nu we in de laatste faze zijn beland van de opstart van ons kaasproject op de geitenboerderij in Lummen, is de tijd rijp om jullie alvast wat te teasen met wat er op het kaasmenu komt. Alle sluiers gaan we nu nog niet oplichten, maar toch voldoende om jullie nieuwsgierigheid wat tegemoet te komen.
Ons rauwmelks, handgeschept gamma zal zowel zachte als halfzachte, gerijpte geitenkazen bevatten. Voor elk wat wils, nl. van basic en zeer toegankelijk tot uitgelezen specialiteiten voor de echte kaasliefhebbers.
Wat betreft de laatste groep zijn er twee kazen met veel potentieel uit onze kaaskeukenexperimenten tevoorschijn gekomen. Zij zullen ongetwijfeld in iets gewijzigd formaat tot de definitieve selectie behoren. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze smaken ook verrukkelijk. Hoe smaken ze dan? Wel, om het in de Franse kaastaal te verwoorden: ‘Assez typés, mais peu corsés.’
Maar meer dan dit ga ik vandaag heus niet vertellen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s