DIY of Doe Het Zelf

Kaasworkshop bij Brouwland
Lang heb ik niet getwijfeld om in te gaan op de vraag van Brouwland om voor hen kaasworkshops te verzorgen. Om praktische redenen stopten we er twee jaar terug zelf mee. Dat belette niet dat de vraag regelmatig bleef opduiken en dat we geïnteresserden op hun kaashonger moesten laten.
Daarin komt nu verandering, want volgend jaar op 6 december organiseert Brouwland de eerste kaasworkshop. Kom me achteraf niet vertellen dat ik jullie niet tijdig verwittigde 😉
Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden en hun feedback kunnen die workshops een vast gegeven worden in hun Academy programmatie.

Zelf Zuivelen is heus niet zo onrealistisch dan het op het eerste zicht lijkt en het past volkomen binnen de verzuchtigen van een toenemende groep mensen om zelf meer voor hun voedsel te zorgen, te weten waar hun eten vandaan komt, zich betrokkener te voelen met wat ze in hun mond steken. Zelf brood bakken, bier of wijn brouwen, groenten en kruiden telen in terras- of daktuintjes geven daar al uitdrukkelijk uiting van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.