Will Owlpen in Gloucestershire do the trick?

Drukte in huis: wassen, strijken, inpakken, …

Morgenvroeg vertrekt het gezin voor een weekje op vakantie. Met z’n zevenen in een camionette naar Engeland. Mindset op ‘links’.

Via een omweg langs Winchester, Salisbury, Stonehenge, Amesbury(?) naar Gloucestershire. Maandag zitten we dan in onze molen. Goed gesitueerd om alle hoeken van de Cotswolds (The Heart of England) op te snuiven.

Zeker naar Kingsham voor een bezoek aan Daylesford Organic en natuurlijk ook Oxford.

Hopelijk blijven er voldoende Engelse ponden over om me effe kort te laten gaan in de Oxfordse bookshops én rest er voldoende plek in de caminonette om ze op te slaan. Als ik de zakken en bakken nu al zie staan die straks moeten ingeladen worden, heb ik zo mijn twijfels.

English (pub) food is ondertussen ook al te vreten, maar wat hebben zelfs doorwinterde anglofielen nodig als ze naar de UK trekken? Gewoon goed weer!!! Dat zit er deze keer wel in, heb ik de indruk. Ideaal voor enkele meditatieve ‘food path’ wandelingen in de countryside.

Dit alles moet ongetwijfeld leiden tot veel inspiratie, brainstorming voor wat er na de vakantie te gebeuren staat. En die inspiratie kunnen we met z’n allen, elk op zijn manier, wel gebruiken.

Change and Trust is what we need.

Een Reactie op “Will Owlpen in Gloucestershire do the trick?

  1. Giedo, ik hoop dat je in de UK je deeltje inspiratie gevonden hebt. We hebben maar 1 dagje doorgeboomd, maar dat kunnen we gerust eens overdoen in de nabijheid van een goeie pint. Frankrijk wordt voor Lotte en mij alvast ook een “brainstorm-vakantie”…
    Groetjes,
    Maarten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.